Raadslid Vlaams Belang Bieke Ceuppens neemt ontslag | Linda Wouters volgt op

De gemeenteraad van Diest eindigde maandagavond enigszins onverwacht met een topic dat niet eens op de agenda stond. “Men heeft mij in het oor gefluisterd dat Bieke Ceuppens nog even het woord wil nemen”, zei voorzitter van de raad Erwin Jennes. Bieke Ceuppens is het enige raadslid voor Vlaams Belang in de gemeenteraad in Diest. Na een korte aanloop kondigde ze aan dat ze ontslag neemt als lid van de gemeenteraad. Ceuppens kan haar mandaat naar eigen zeggen niet langer combineren met haar fulltime job, de zorg voor haar moeder en schoonmoeder en een taalcursus die ze momenteel volgt.

Voorzitter Erwin Jennes en burgemeester Christophe De Graef hadden een kort woordje van dank voor het raadslid. Ceuppens wordt in principe opgevolgd door haar echtgenoot en provincieraadslid Willy Smout. Die neemt, om vergelijkbare redenen, dat mandaat echter niet op. Vlaams Belang zal daarom Linda Wouters voorstellen als gemeenteraadslid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.