Ouders Marieke Vervoort vanavond aanwezig tijdens gemeenteraad

Marieke “Wielemie” Vervoort krijgt vanavond postuum het ereburgerschap van de stad Diest. Haar ouders zullen aanwezig zijn tijdens de zitting van de gemeenteraad. In de Sint-Joriszaal, waar de gemeenteraad plaats vindt, zal zal gedurende de ganse vergadering een kaars branden ter ere van Marieke.

Burgemeester Christophe De Graef noemt Marieke een voorbeeld voor veel mensen die het moeilijk hebben vanuit hun medische of sociale situatie, omdat ze steeds in het leven bleef geloven en hoe moeilijk het ook was, een doel voor ogen bleef stellen.”

Livestreaming

De zitting van de gemeenteraad is, zoals steeds, openbaar maar je kan ook naar de livestreaming kijken. Vanaf 20 uur kan je via deze link volgen:  https://diest.gemeenteraad.live/#/

One comment

  • Jenny ‘Twix’ Jones

    Ik denk dat er veel mensen zullen afstemmen op de livestream, ik ga in ieder geval kijken en ook hier zal een kaars voor Marieke branden <3

Geef een reactie