Na Garage Wittockx neemt Group Pashuysen nu ook Garage Soers in Tienen over

Vorige week werd bekend dat de autodistributiegroep Pashuysen Garage Wittockx in Aarschot overneemt. Vandaag maakt zaakvoerster Jacqueline Pashuysen bekend dat de groep ook de Garage Soers in Tienen overneemt. De naam van de twee garages wordt aangepast naar ‘Group Pashuysen by Wittockx” en Group Pashuysen by Soers”.

Door de overnames van de Opel-garages in Aarschot en Tienen verankert Group Pashuysen zijn aanwezigheid in de regio. Ze hebben nu vestigingen in Aarschot, Tienen, Sint-Truiden, Genk, Diest en Leuven. Naast Renault/Dacia verdeelt Group Pashuysen ook Hyundai en Isuzu.

Verankering in Aarschot

Jacqueline Pashuysen, zaakvoerder Group Pashuysen: “In Aarschot worden de activiteiten van de garage Wittockx verder ontwikkeld onder de noemer ‘Group Pashuysen by Wittockx’. De gebouwen en terreinen van beide garages worden geïntegreerd om zo een oplossing te bieden aan het huidige plaatsgebrek en de medewerkers worden 1 team.”

Uitbreiding infrastructuur en service Tienen

In Tienen zit de autodistributeur momenteel in een eerder beperkte accomodatie. Het is dan ook een logische keuze om te verhuizen naar het garagebedrijf van Nicky Soers. Die blijft ook uitbater van de vestiging. De infrastructuur zal wel verder uitgebouwd en vernieuwd worden. Garage Group Pashuysen by Soers verdeelt wagens van Renault/Dacia én Opel.

Geef een reactie