Group Pashuysen neemt Wittockx over en kondigt nog uitbreiding aan

Group Pashuysen met hoofdzetel in Aarschot neemt de garage Wittockx in Aarschot over. Dat staat op de facebookpagina van de autodistributeur. “Group Pashuysen staat klaar voor de automobielindustrie van morgen”, schrijven ze er fier bij. De overgenomen garage krijgt ook een nieuwe naam en die vinden wij dan weer een beetje vreemd. “Group Pashuysen by Wittockx”, wordt het. We denken dat die merkennamen eerder omgewisseld moeten worden

Pashuysen startte in 1955 als Renault garage in Aarschot. Ondertussen groeien ze door tot een erg belangrijke speler in de autodistributie. Met vestigingen in Aarschot, Sint-Truiden, Genk, Tienen, Diest en Leuven en met Renault, Dacia, Hyundai en Isuzu in de portefeuille wegen ze zeer zwaar door in Vlaams-Brabant en Limburg.

De website madeinvlaamsbrabant.be weet dat de overnamehonger van Pashuysen nog niet gestild is. De groep zou deze week nog een tweede overname aankondigen. Dat zou best wel eens een verbreding van de merken kunnen meebrengen. In het facebookbericht waar de groep de overname van Wittockx aankondigt sommen ze de merken op die ze momenteel in portefeuille hebben maar daar staat het zinnetje ” en tot op heden de verdeling van ” voor. Dat zou dus kunnen betekenen dat er een uitbreiding komt van die merken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.