The Me In You vandaag live in Dagelijkse Kost bij Jeroen Meus

Jeroen Meus staat vandaag voor de 2000ste keer in de keuken van Dagelijkse Kost en hij krijgt The Me In You op bezoek. De groep uit Diest komt eigenlijk niet eens om dat jubileum te vieren. Ze waren in de zomer gastheer voor Dagelijkse zomerkost en nu draaien ze de rollen om. Ze hebben echter een heel specifieke bedoeling met hun optreden in de keuken van Jeroen. Stijn, Han, Dimitri, Thomas en Frank brengen vandaag de tune van Dagelijkse Kost “Out of the Blue” uit als single en de opbrengst daarvan gaat naar De Warmste Week.

The Me In You speelt op 14 december nog een huiskamerconcert in Lennik en op 17 december een show in CC De Borre in Bierbeek, allebei ten voordele van De Warmste Week.

The Me In You is een pure Indyband die erg pure esotherische en meerstemmige muziek maakt. De groep bestaat uit Stijn Claes (gitaar, vocals), Han Wouters (gitaar, backingvocals), Thomas Van Den Hautte – (gitaar, bass), Dimitri Dhaene (bass, keys) en Frank Saenen (drums, backingvocals).

One comment

Geef een reactie