In Schaffen drinken ze voortaan Parachutist van brouwerij Buvens

Het was donderdag een hoogdag in het trainingscentrum voor parachutisten in Schaffen. Ideaal weer, knappe demonstraties en een massa bezoekers. De para’s zorgden voor ook voor een paar opmerkelijke primeurtjes. Ze presenteerden onder meer een eigen bier. Parachutist heet het en het is verkrijgbaar in flessen van 33 cl en 75 cl.

De militairen van Schaffen proberen ook om de band met de regio te versterken. Voor het brouwen van het bier opteerden ze voor een lokale partner. Franky Buvens van brouwerij Buvens maakte een recept voor een stevige Belgische tripel van 8 graden. Misschien toch maar beginnen met een Parachutist van 33 cl dus. Om een vrije val te vermijden.

Wie een kratje Parachutist wil bestellen kan terecht bij PR-man van de legerbasis Marc Van Herbruggen via email.

Geef een reactie