Vijftigplussers betrapt op rijden onder invloed

Uit gegevens die de politiezone Demerdal bekend maakt blijkt dat nogal wat vijftigplussers betrapt worden voor rijden onder invloed van alcohol. Vorige vrijdag 02 augustus omstreeks 19.00 uur controleerde een patrouille van politiezone Demerdal een bromfietser in de Pater Richard Van De Wouwerstraat in Scherpenheuvel-Zichem. De 57-jarige bestuurder uit Scherpenheuvel-Zichem legde een positieve alcoholtest af. Zijn bromfiets werd getakeld.

Omstreeks 00.00 uur legde een 38-jarige bestuurder een positieve alcoholcontrole af in de Diestersteenweg in Diest. Zijn rijbewijs werd drie uur ingehouden. Even later, omstreeks 00.30 uur was een 68-jarige bestuurder aan de beurt in de Dongelstraat in Diest. Zijn rijbewijs werd 6 uur ingehouden. Omstreeks 03.30 uur legde een 56-jarige man uit Diest in de St-Janstraat in Diest een positieve alcoholtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Inbraak zonder ontvreemding

Op zondag 4 augustus omstreeks 17.00 uur stelde men vast dat er ingebroken werd in een leegstaande woning in Steenweg Diest in Scherpenheuvel-Zichem. De dader(s) braken in langs de achterdeur. Er werd niets ontvreemd uit de woning.

Geef een reactie