Hendrik Van Crombrugge uit Bekkevoort is de nieuwe keeper van RSC Anderlecht

Bekkevoort stuurt zijn voetbaltalenten uit. We hadden eerder al Ella Van Kerkhoven die van RSC Anderlecht naar Inter Milaan gaat maar ook Hendrik Van Crombrugge, inwoner van Bekkevoort, verkast van Eupen naar RSC Anderlecht.

Bij Anderlecht zet Vincent Kompany momenteel de lijnen uit. Hij wil dominant voetbal spelen dat gebaseerd is op balbezit. Het systeem van Kompany heeft een sterk meevoetballende keeper nodig en de huidige titularis, Thoma Didillon is niet meteen balvast met de voeten. Didillon was vorig jaar nochtans een van de sterkhouders van een zwalpend Anderlecht. Hij krijgt nu dus concurrentie van Hendrik Van Crombrugge. De kans dat Didillon vertrekt bij RSCA is reëel. Paars-Wit heeft ook nog Frank Boeckx op de bank zitten.

Van Crombrugge wilde eigenlijk naar het buitenland maar het werd dus paars-wit. Hendrik werd recent geselecteerd voor de Rode Duivels. Zijn overstap naar Anderlecht kan die selectie alleen maar ten goede komen.

Geef een reactie