Ella Van Kerkhoven uit Bekkevoort voetbalt volgend jaar bij Inter Milaan

Straf nieuws op de website van de Italiaanse topvoetbalclub Inter Milaan. Ella van Kerkhoven uit Bekkevoort verkast van RSC Anderlecht naar Milaan. Ella is ook lid van de Red Flames, het nationale damesvoetbalteam. Vorig jaar werd ze topschutter in de Belgische competitie.

Ella maakt de overstap niet alleen. Ook Julie Martine Debever van Guingamp, Anna Emilia Auvinen van HJK, Eva Bartoňová van Slavia Praag en Andreia Alexandra Norton van SC Sand gaan naar Inter. Het prestigieuze vijftal ging samen op de foto.

Het damesteam van Inter Milaan bestaat nog maar twee jaar maar ze forceerden vorig seizoen al meteen de promotie naar de Serie A door zeventien wedstrijden op rij te winnen. De club wil het damesteam blijkbaar ook meteen in de top van de hoogste klasse in de Italiaanse competitie positioneren. De aangekondigde transfers zijn stuk voor stuk topspeelsters.

Geef een reactie