Zaakvoerders foodtruck Chapelure winnen finale Grillmasters

Niet dat het een geweldige verrassing was natuurlijk maar toch ging het paradeplein van de citadel in Diest even los uit de bol bij de bekendmaking van de uitslag van Grillmasters. Thuisspelers Wannes Seurs (41) en Gilles Vanhelmont (38)  mochten de gouden gril uit hun barbecuevat opvissen en daarmee zijn ze meteen de winnaars van het kookprogramma van Vier.

De titel zegt het zelf. Grillmasters is een kookprogramma dat opgebouwd is rond barbecuen. Bij Vier hebben ze duidelijk hun hart verloren in onze regio. De selectieronde waarin 30 koppels hun vuurkunsten mochten tonen, ging door op het paradeplein van de citadel. De tien koppels die overbleven mochten mekaar het vuur aan de schenen leggen in het Sint-Jansbergklooster in Halen. Daarbij waren ook de Chapeluremannen Wannes Seurs en Gilles Vanhelmont.

Thuismatch voor de winnaars

Voor de uitzending van de finale op groot scherm kwam Vier terug naar Diest. De koppels die de finale haalden zouden er ook zijn. Op zich al een indicatie dat Wannes en Gilles het zouden halen. Je kan het productiehuis achter het programma er maar moeilijk van verdenken dat ze zouden kiezen voor de locatie van de verliezers.

Wat verwacht werd gebeurde ook. Wannes en Gilles mogen zich een jaar lang de beste Grillmasters van Vlaanderen noemen. Beide heren staan met hun foodtruck zowat op alle trendy feestjes in de regio. Na hun overwinning in het programma van Vier, gaan ze nieuwe concepten bedenken om het succes van Chapelure nog steviger te verankeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.