Laatste fase werken Staatsbaan Bekkevoort. Op- en afritten Assent gaan 2 dagen volledig dicht

In een laatste fase van de werken op de Staatsbaan (N2) in Bekkevoort zal het Agentschap Wegen en Verkeer op woensdag 3 juli en donderdag 4 juli de aansluiting met de op- en afrit van de E314  maken. Tijdens deze werkzaamheden worden de op- en afrit (kant Assent) volledig afgesloten voor verkeer.

Wie van op de Staatsbaan (N2) via de E314 richting Leuven wil rijden, wordt omgeleid via het op- en afrittencomplex in Halen (nr. 25).
Verkeer dat op de E314 richting Leuven rijdt en in Bekkevoort moet zijn, wordt via het op- en afrittencomplex in Tielt-Winge (nr. 23) gestuurd. Nadat de aansluiting van de Staatsbaan met de op- en afrit gemaakt is, zijn alle werkzaamheden ter hoogte van het op- en afrittencomplex met de E314 afgerond en kan het fiets- en autoverkeer er weer vlot doorrijden.

Op- en afrit E314 (kant Assent) twee dagen afgesloten

Wegen en Verkeer vat deze werken aan op woensdagmorgen 3 juli vanaf 6u ‘s morgens om ze, onder voorbehoud van onvoorziene (weers)omstandigheden, op donderdagavond 4 juli om middernacht (00u) af te kunnen ronden. De op- en afrit van de E314 (kant Assent) zal tijdens die twee dagen volledig afgesloten worden voor het verkeer. Om de hinder voor het verkeer en de afsluiting van de op- en afrit zo kort mogelijk  te houden wordt er continu, ook ‘s nachts, doorgewerkt. 

Staatsbaan blijft open voor doorgaand verkeer

Tijdens deze laatste fase van de werken blijft doorgaand verkeer op de Staatsbaan tussen Bekkevoort en Diest steeds mogelijk. Het verkeer moet er wel rekening houden met een snelheidsbeperking ter hoogte van de werfzone. 

Geef een reactie