DJ-toppers Laston & Geo maken zaterdagaffiche van Lolands compleet

Het zaterdagprogramma van Lolands is helemaal klaar en het ziet er naar uit dat de bezoekers dit jaar stevig uit de bol zullen gaan. Al was dat de vorige jaren niet anders natuurlijk.

De laatste naam die de organisatoren gisteren bekend maakten is overigens een echte bom. Laston & Geo is een knallend DJ-duo dat internationaal hoge toppen scheert. Zeven keer op Werchter, vier keer op Pukkelpop en evengoed vier keer op Tommorowland. Dat zijn referenties die kunnen tellen. Je kan het duo overigens ook dit jaar op Pukkelpop en Tomorrowland meemaken.

Laston & Geo beginnen aan hun set om 01.00 uur en ze geven om 02.00 uur de draaitafel door aan Dimitri Wouters die een stevige Lolandsparty afsluit.

Het team van Lolands grijpt met deze opbouw van de affiche terug naar de roots van het festival. Het muziekgedeelte start wat later om de kinderanimatie en het flaneergedeelte op de wei volop tot zijn recht te laten komen. Dat cool & easy sfeertje is het DNA van de zaterdagmiddag op Lolands.

Om 17 uur kunnen de ukjes langzamerhand naar hun opvang en dan komt het muziekgedeelte meteen stevig op gang. Een lokale band, een tribute band en een zwaar getalenteerde artieste van bij ons openen de show. Daarna is het tijd voor een stevig dansfeestje met twee bands die de wei uit de bol laten gaan en twee DJ’s die de nog overeind staande grassprietjes gegarandeerd doen buigen.

De namen voor zaterdag 14 september
  • 17.00 uur: MUTOX
  • 18.00 uur: MOTHER MERCURY
  • 20.05 uur: LAURA TESORO
  • 21.50 uur:CPEX
  • 23.35 uur: LEVEL SIX
  • 01.00 uur: LASTON & GEO
  • 02.00 uur: DIMITRI WOUTERS

Lolands vindt plaats op vrijdag 13 september en zaterdag 14 september op de bekende weide van de familie Laevers. De organisatoren komen snel met de namen van de vrijdagaffiche. En natuurlijk leest u het dan ook bij ons.

Geef een reactie