Gratis met openbaar vervoer naar Rock Werchter. Stationsparkings gans weekend betalend

Van 27 juni tot en met 1 juli zijn de stations van Aarschot en van Leuven de opstapplaatsen waar je de bus kan nemen naar Rock Werchter. Je festivalticket geeft recht op een gratis e-treinbiljet heen en terug naar het festival.

Zowel vanuit Aarschot als vanuit Leuven rijden er permanent gratis pendelbussen naar de festivalzone. Een enkele rit duurt ongeveer 15 minuten.

Als je in The Hive, The Hive Resort, The Hive My Space of The Hive ADL verblijft, gebruik je best Lijn 1 (Leuven – halte Wijgmaalsesteenweg – Leuven). Dit is ook de halte die het dichtst bij het festivalterrein ligt.

Wie op een camping in de C-zone of camping A1 verblijft, neemt best Lijn 2 (Aarschot – Werchter – Leuven).

Dienstregeling pendelbussen
  • Woensdag 26 juni: 13 – 22 uur. Opgelet: dit geldt alleen voor de pendel Leuven-Werchter. De pendel Aarschot-Werchter rijdt niet op woensdag.
  • Donderdag 27 juni: 7 – 4 uur.
  • Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni: 8 – 4 uur.
  • Maandag 1 juli: 7 – 14 uur.
Download je gratis e-treinticket

Elk festivalticket geeft recht op 1 gratis e-treinbiljet op naam voor een heen- en terugreis in tweede klas naar Rock Werchter en naar je camping. Met het ticket kan je reizen naar de NMBS-stations van Aarschot en Leuven. Het eindtraject met een speciale bus van De Lijn is inbegrepen.

Stationsparkings betalend

Houd er rekening mee dat de stationsparkings aan de Nieuwlandlaan en de Leuvensesteenweg in Aarschot van woensdag 26 juni tot en met maandag 1 juli ook tussen 19 uur ’s avonds en 7 uur ’s morgens en in het weekend uitzonderlijk betalend zijn. Dit is ook zo tijdens TW Classic van vrijdag 12 juli tot en met maandag 15 juli.

Geef een reactie