Verwendagje voor dames opnieuw topper

Ladies CityDeLuxe Diest is een concept dat al enkele jaren staat als een goedgebouwd huis. De 1500 goodiebags die de ladies op voorhand kunnen reserveren, waren ook dit jaar weer in geen tijd de deur uit en de software om zo’n vrolijke zak met spullen te reserveren werkte perfect. Diest was er op die manier zeker van dat minstens 1500 dames zouden afzakken naar de Demerstad. Het werden er uiteindelijk veel meer en dat had onder meer te maken met het onverwacht zonnige weer.

Jarige stadsmanager levert topjob af

Stadsmanager Joachim Vancluysen was vorige zondag jarig en dat was een extra motivatie om er een vlekkeloos feestje van te maken. Dat deed hij ook. Joachim beschikt via de promobijdrage die alle handelaars betalen over een stevig budget maar hij zorgt er op een slimme manier voor dat de organisatie ook zelf inkomsten genereert. Dat extraatje gaat bij in het budget om de stad beter op de kaart te zetten.

Bij veel handelaars waren toffe activiteiten en de klanten konden wat extra voordelen scoren. Bij een damesevent hoort een modeshow en die werd centraal op de markt georganiseerd. Een berekend risico om dat in open lucht te doen maar gezien de omstandigheden werd het zelfs een voordeel.

Grappige Sieg De Doncker inspireert alle leeftijden

Er was ook dit jaar weer een BV waar shoppend Diest mee op de foto kon. Televisiefenomeen Sieg De Doncker was een schot in de roos. De man is benaderbaar, grappig en spontaan en, ook al door de aard van zijn programma’s scoort hij bij alle leeftijdscategoriën. De lat ligt meteen hoog voor volgend jaar.

Golden bags

Er waren dit jaar ook tien Golden Goodiebags. Dat waren nog rijker gevulde tassen met onder meer ook een Diesters Cadoosje met een waardebon van 100 euro. De trekking gebeurde door de zogenaamde onschuldige kinderhand. Het kind bleek niet alleen onschuldige maar ook gelukkige handen te hebben. Ze haalde onder meer haar eigen naam uit de doos met kandidaten. Onderaan kan je de foto’s van de tien gelukkige winnaars zien.