Nieuwe Carrefour Express gepland in het centrum van Scherpenheuvel

Op de website http://www.overnameweb.be staat een opvallende annonce. Carrefour zoekt een zelfstandige uitbater voor een vestiging van Carrefour Express in Scherpenheuvel. De keten heeft in onze regio voorlopig enkel een vestiging in Rilaar. Er zijn vestigingen van Carrefour Market in Testelt en in Aarschot en er is een hypermarkt in Diest.

De kaart waar alle vestigingen van Carrefour op staan toont echter duidelijk aan dat de densiteit in het Hageland relatief zwak is. Carrefour is ook de enige van de grote retailers die niet in Scherpenheuvel aanwezig is.
Delhaize, Lidl, Aldi en Colruyt hebben wel een vestiging in de centrumstad.

Ondertussen is ons door een aantal bronnen bevestigd dat de Carrefour Express in het vroegere pand van Blokker zou komen. Dat is het gebouw aan het begin van de August Nihoulstraat naast de vestiging van Bpost. Het wordt op die plaats wel drummen voor de centrumformules van de retailerketens. Twee panden verder is ook een vestiging van Louis Delhaize. Wanneer de winkel opent is voorlopig niet bekend maar het pand staat leeg en dus kan de inrichting in principe vrij snel worden opgestart.

Carrefour Express combineert snelle maaltijdoplossingen, op gelijk welk moment van de dag, met een assortiment van de buurtwinkel waar je snel iets wil aankopen dat je vergeten bent of dat je onverwacht nodig hebt.
De meeste Carrefour Express-buurtwinkels zijn op zon- en feestdagen geopend.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.