ZEB opent deuren op Maansite

Vandaag opent de nieuwe Diestse vestiging van multibrand fashion store ZEB haar deuren in Diest. De shop van meer dan1000m² is het 69ste filiaal van de keten in België.

Ook open op zondag

Het winkelpunt op de Leuvensesteenweg heeft meer dan 70 merken voor zowel mannen als vrouwen. De vestiging in Diest, die 10 medewerkers tewerkstelt en een investering van 1 miljoen euro vertegenwoordigt, zal elke zondag open zijn.

Ook Belgische merken

De shoppers krijgen op 22 maart extra lang de tijd om de winkel  te ontdekken. Er is een nocturne tot 20 uur met lekkere drankjes en een photobooth. Tijdens het openingsweekend zijn er, ook op zondag, speciale acties en promoties en kan men er naast grote internationale brands als Tommy Hilfiger, Mango en Only, ook eigen Belgische makelij terugvinden. De net gelanceerde zomercollecties van onder meer DEUX. by Eline De Munck, Supastar van Tatyana Beloy, Clouds of Fashion by Laurentine en Astrid Black Label van Astrid Coppens hangen in de rekken.


ZEB Diest| Leuvensesteenweg 70, 3290 Diest
Openingsuren | van dinsdag tot en met zondag: 10 uur – 18.30 uur
ZEB Diest is gesloten op maandagen.

Geef een reactie