Portland nu ook op Rock Werchter

De organisatie van Rock Werchter maakte gisteren de laatste 30 namen bekend van groepen die deze zomer van 27 tot en met 30 juni op het festival spelen. Daar zat nog heel wat fraais tussen met onder meer Richard Ashcroft, Beirut, Dean Lewis, Mahalia en Deaf Havana. Maar ook Tourist LeMC en Portland.

THIS CAN’T BE HAPPENING!
We play Rock Werchter this summer!! ❤️
See you in The Barn on Saturday, 29/06
Thank you 2019, you are amazing!!

Jente Pironet was deze week enigszins overdonderd toen bekend geraakte dat Portland, na Pukkelpop, nu ook op het podium van Werchter zal staan deze zomer. Hij gaf gisteren op StuBru toe dat hij het wat moelijk had gehad om het nieuws stil te houden tot aan de officiële aankondiging van de organisatie.

Portland speelt op zaterdag 29 juni op The Barn. Jente Pironet kijkt zelf nogal uit naar Beirut die dezelfde dag op de Main Stage staat. Later op zaterdag spelen ook nog Florence+The Machine en Mumford&Sons op de Main Stage. Schoon volk in combinatie met Portland.

Geef een reactie