Afscheid van A Man So Nice They Named Him Twice

Vorige week overleed Willy Lambregt. Een unieke mens. Authentieke rock&roll in alles wat hij deed maar met een beminnelijke zachte binnenkant. De gitarist van The Scabs was benaderbaar, bekommerd en eenvoudig. Daarom had hij ook twee voornamen. A man so nice they named him twice.

In al zijn eenvoud was Willy Lambregt ook geniaal. Guy Swinnen vatte het vorige woensdag nog mooi samen. Willy kon met een paar noten uitdrukken waar anderen een volledige song voor nodig hebben, zei hij.

Vandaag is de uitvaart van de Willy. Zonder bloemen en kransen. Wie Willy Willy wil gedenken kan een bijdrage storten aan de twee opvangprojecten voor zwerfkatten waar hij peter van was: Katthuis VZW 
BE64 8601 1628 0952 en Azura VZW BE68 9731 8634 6734

Het ga je goed man! You will be remembered.

Geef een reactie