Qmusic VJ Maureen bij KSD voor Rode Neuzen Dag

Rodeneuzendag. Het bracht zo maar eventjes 4.269.073 euro op. Geld dat nuttig kan besteed worden aan projecten voor jongeren met psychische problemen. 

Dat geweldige bedrag werd bij mekaar gesprokkeld door de inzet van een pak mensen die op een creatieve manier met allerlei projecten aan de slag gingen. De organisatoren hadden de focus ook duidelijk op de scholen gelegd. Uiteindelijk zit daar het doelpubliek van de actie bijeen. Scholen konden zich aanmelden als Rodeneuzenschool en Qmusic stuurde een reeks DJ’s en VJ’s het veld in om de acties in de scholen te ondersteunen.

Bij KSD campus Voorzienigheid passeerde Maureen vorige vrijdag. Een aantal leerlingen van het derde jaar secundair hebben donuts verkocht op de speelplaats. Leerlingen van 4 humane wetenschappen verkochten 2 volle dozen rode neuzen. Er was ook nog een pannenkoekenverkoop van 3 humane wetenschappen. Al die acties leverden 900 euro en een bezoekje van VJ Maureen van Qmusic op. Zij zou in principe een half uur live uitzenden vanop de zolder van de school maar Diest bleek onbereikbaar voor Brussel. Maureen loste het handig op met een interview via de smartphone. 

Geef een reactie