Actie SPAR Diest levert 3820 euro op voor Diesterse verenigingen

Wekenlang kon je bij Spar Diest letterlijk de spaarpot van je favoriete vereniging helpen vullen. Klanten kregen bij iedere aankoopschijf van 20 euro een muntje. Dat konden ze in een van de acht spaarpotten van een vereniging stoppen. Die kregen per muntje een bedrag van 20 eurocent. De drie potten die het beste gevuld werden, kregen respectievelijk nog 500, 250 en 150 euro bovenop hun spaarsom. En zaakvoerders Filip Claes en Nele Stalmans zetten iedere vereniging op de rails met een startbedrag van 20 euro.

Zaterdagavond maakten Filip en Nele de uitslag bekend. Ze deelden liefst 3820 euro uit. De Bremberg was de absolute koploper met in totaal 1595 euro. Scouts Sint-Jan Diest werden tweede, KFC Diest werd derde. 

In principe was de limiet per vereniging 1000 euro maar Nele en Filip pasten dat maximum niet toe en schonken De Bremberg de integrale som. 

Het overzicht:

  • Bremberg : 1595 euro
  • Scouts Sint-Jan Berchmans : 725 euro
  • KFC Diest : 500 euro
  • WTC Molenstede : 295 euro
  • Kadees : 210 euro
  • VCA Zon Averbode : 195 euro
  • Huis Dievers : 150 euro
  • Rotary Hageland : 155 euro

One comment

Geef een reactie