Aziatische nimf zorgt voor tranen bij gasten ‘t Stamineeke

Het is amper een paar zakdoeken groot maar het scoort bijzonder hoog qua sfeer en gezelligheid. ‘t Stamineeke in Webbekom is ongetwijfeld het gezelligste bruine café van de regio. Cafébazin de Cinne vindt iedereen schattig en met de Stamineekes Plezante Peekes heeft het café zijn eigen huisorkest.

‘t Stamineeke heeft ook een onverwacht knap gevarieerd muzikaal aanbod. Vorige maandag speelde de vrijwel onbekende Chinese Sherry Xie en de multi-intsrumentalist Toby de zaak compleet plat. “Er vloeien hier zelfs tranen”, vertelde Maaike Van den Dries.

De beelden van het concert zijn niet ideaal maar de klank is dat wel.

Lees verder na de afbeelding

Sterke najaarsprogramma 

Volgende maandag, 1 oktober, staan de Stamineekes Plezante Peekes weer op het podium. Zij zetten elke twee weken de dansvloer onder stoom.

Op zaterdag 6 oktober is er een exclusieve workshop waarin de deelnemers een eigen 3-string cigarbox gitaar kunnen maken en er ook leren op spelen. De workshop start om 10 uur en eindigt om 16 uur. Deelnemen kost 75 euro.

Lesgever Chickenbone John and Hollow Belly  spelen ‘s avonds hun funky punky blues. Het optreden begint om 21 uur. De inkom is gratis.

Het volledige muziekprogramma van ‘t Stamineeke kan je volgen op de pagina Stamineeekes Live Music

cigarbox

Geef een reactie