Mister & Miss K | Uitzonderlijk muzikaal toptalent op La Terraza

Een gitarist en een zangers oefenen wat deuntjes in op een vergeten terrasje. Een toevallige passant vraagt of ze iets van Aretha Franklin kunnen spelen. Die is namelijk net overleden.

Dat hadden ze niet meteen zien komen. Het zit niet in hun repertoire en ze hebben het ook nooit geoefend. Maar Mister & Miss K gaan zo’n uitdaging niet uit de weg. Even nadenken en afstemmen en de akkoorden van Natural Woman zweven door de straat.

Mister K is niet de eerste de beste. Hij speelde wereldwijd in de begeleidingsband van grote namen zoals Gloria Gaynor, The Three Degrees en Johnny Logan. In eigen land was hij de gitarist van Helmut Lotti.

Miss K heeft meer dan 33 jaar podiumervaring. Zij was lid van Midnight Team & The Westband. Ze was zelf de leadzangeres van Trio Dreams, K’s Double Track, Scream en bluesband K’s Closed!

Op zondag 30 november kan je deze twee rasartiesten met bakken ervaring aan het werk zien op La Terraza van Nicky’s Catwalk. Ze openen hun set om 15 uur. Zorg dat je op tijd bent. Het zou wel eens snel kunnen vol lopen voor dit uitzonderlijke duo.

cropped-oesterremember.png

Nicky’s Catwalk is Premium Partner van Hola Hageland

Geef een reactie