Linderakkers gaan stevig uit de bol tijdens wijkkermis

De wijkkermis van de Linderakkers in Kaggevinne bestaat veertig jaar. Aan het concept werd in al die jaren nauwelijks gewijzigd en toch blijft het ieder jaar een stevig succes. Het weer zat niet echt mee en de afscheidsmis van pastoor Rudy Borremans lokte een aantal scharnierfiguren even weg maar toch bleef het gezellig druk in de wijk.

Eigenhandig opgebouwde kermisattracties

Na de middag kunnen de kinderen zich amuseren in de verkeersvrije pijpenkop. Die straat staat vol gebouwd met eigenhandig opgetrokken kermisattracties. De verkiezing van de Linderakker en het Lindegrietje ronden het kindergedeelte op een ludieke manier af. Dit jaar mochten Liene Oeyen en Stijn Mondelaers het lint aantrekken.

‘s Avonds gaat de ganse buurt stevig uit de bol maar ook uit de ruime regio rond de de deelgemeente komen mensen mee feesten.

Wij hebben een stevige portefeuille foto’s gemaakt en die kan je op onze eventpagina bekijken.

Een kleine selectie van de foto’s kan je hieronder vinden.

 

 

Geef een reactie