JohnnyFlamingo breidt zaak uit en serveert trendy hot-dogs

Het gat in de markt. Het is de ultieme droom van iedere ondernemer. Demir Duzgun was al een succesvolle horecabaas maar hij broedde nog op een briljant idee. Luxe-hamburgers. Demir werkte het concept tot in de puntjes uit en startte Johnny Flamingo. Luxe-burgers zijn de kern maar Demir serveert ook lekkere visschotels en vegetarische gerechten. Op iedere tafel komt een verzameling verrassend hippe sauzen en een trendy biertje of wijntje maakt je menu helemaal af.

Het interieur van Johnny Flamingo oogt verfrissend. De weerbarstigheid van het beton werd een blikvanger. De houten bekleding van de toog en de aanpalende muur zijn tof gevarieerd met recuperatiemateriaal. In de zetels van het restaurant zak je comfortabel weg. Het woord pluche is uitgevonden voor dat soort zitmeubilair.

Extra zonneterras en tuinterras

Het restaurant zit vaak compleet vol en het stoorde Demir dat hij vaak klanten moest doorsturen. Het pand waar de Flamingo huist had nog een riante achtertuin en dat inspireerde Demir Duzgun om zijn capaciteitsprobleem op te lossen. De tuin wordt momenteel omgebouwd. Een deel wordt overdekt terras met een slimme glazen zonnewand, het tweede deel wordt gewoon openluchtterras. De Flamingo kan op die manier veertig mensen extra zetten.

Crispy hot-dogs 

Johnny Flamingo krijgt vaak gezinnen over de vloer en de corpulente burgers zijn niet meteen op maat van kleine kindermagen. Ook daar paste Demis Duzgun een mouw aan. Volgende zondag komt de Ketnetband naar de Grote Markt van Diest. Demir Duzgun serveert vanaf nu ook  luxe-hotdogs die de kinderen zelf nog kunnen pimpen. Een vers gebakken broodje met een knapperige worst , augurkjes en crispy onions, ketchup en mosterd. Het soort van gerecht dat je met respect hot-dog de luxe kan noemen. Wij konden hem gisteren al even proeven. Ze mogen hem op de kaart zetten. Niet alleen voor de kleine kindermagen.

Hola Hageland | slimme marketing en bijtende copywriting voor lokale ondernemers

FlamingoHotDog

Ketnet Zomertour

Geef een reactie