Fietssuggestiestroken hersteld in centrum Zichem

Het Agentschap Wegen en Verkeer brengt op woensdag 22 augustus fietssuggestiestroken aan op het wegdek van de Pater Richard van de Wouwerstraat (N212) in Scherpenheuvel-Zichem. De suggestiestroken worden aangebracht tussen het kruispunt met Ter Elzen en de Reyndersveldweg over een afstand van 450 meter.

Het wegdek werd eerder dit jaar op die plaats heraangelegd waardoor de opvallende gele vakken enigszins abrupt eindigen ter hoogte van de kerk van Zichem. Die situatie wordt nu dus aangepast.

Alvorens de markeringen kunnen worden aangebracht, moet de aannemer de toplaag van de rijweg waterstralen. Dat gebeurt op dinsdag. Op woensdag worden de markeringen zelf aangebracht.

Omleiding via Bredeveldstraat en Kranenburgstraat

Tijdens het aanbrengen van de markeringen op woensdag wordt de Pater Richard van de Wouwerstraat (N212) in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Er wordt een omleiding ingesteld via de Bredeveldstraat, Steenweg Diest en Kranenburgstraat. In de Kranenburgstraat geldt die dag een parkeerverbod om vlot doorgaand verkeer mogelijk te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.