Swingende hips tijdens Salsa Noche (met veel foto’s en een filmpje)

De eerste editie van Salsa Noche werd vorig jaar een bangelijk feestje met Zuid-Amerikaanse ritmes, exotisch dansende mensen, foodtrucks en zomerse drankjes. En vooral ook tropische temperaturen. Diest Handelt bouwde daarom verder op hetzelfde concept en nodigde opnieuw de band uit die vorig jaar de markt deed swingen. Ritmo Latino dus! Het event was overigens compleet gratis! Om al die fraaie heupbewegingen en de versgeblonken schoenen beter tot hun recht te laten komen, lag er een houten dansvloer van 10 x 15 meter!

De start was wat aarzelend en dat had allicht alles met de wat koelere temperaturen te maken. Salsadansend Hageland arriveerde wat later maar toen de liveband eraan begon zat de sfeer meteen helemaal in het juiste ritme. Heupwiegende dames en zwoelblikkende heren draaiden zich een ganse avond in het tropische zweet. De organisatoren bouwden het feestje handig af met een oldies dj-set om al dat shaken enigszins in een rustiger ritme te laten afkoelen.

Je kan Salsa Noche herbekijken op onze eventpagina. Er staat ook een filmpje met interviews klaar.

Geef een reactie