Coole vibes op Summer Jam 2.0

Ze waren met zeven en ze organiseerden Summer Jam op de Warande in Diest. In 2002 begonnen ze ermee, in 2007 stopte het concept. Geen tijd en geen goesting meer. Elf jaar later deed het potentieel van de citadel en Bar Piket die goesting weer opborrelen. Pleintjesbasketbal, een skatecontest, coole graffitiworkshops met toppers als Linez Quintens Saik, Tuzq, B-art en Cesa. En ’s avonds een stevig feestje met een reeks top-DJ’s met onder meer The Mixfitz. De citadel kreeg even de allure van een hippe New-Yorkse barrio!

Je kent ons ondertussen..fotootjes in lage resolutie op de site maar als je er een paar in hoge resolutie wil stuur je gewoon een mail! Wel het cijfer van de foto vermelden want anders wordt het complicado!

De foto’s volgen na het filmpje van onze Roemeense vlogger Remus Florin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.