Coole vibes op Summer Jam 2.0

Ze waren met zeven en ze organiseerden Summer Jam op de Warande in Diest. In 2002 begonnen ze ermee, in 2007 stopte het concept. Geen tijd en geen goesting meer. Elf jaar later deed het potentieel van de citadel en Bar Piket die goesting weer opborrelen. Pleintjesbasketbal, een skatecontest, coole graffitiworkshops met toppers als Linez Quintens Saik, Tuzq, B-art en Cesa. En ‘s avonds een stevig feestje met een reeks top-DJ’s met onder meer The Mixfitz. De citadel kreeg even de allure van een hippe New-Yorkse barrio!

Je kent ons ondertussen..fotootjes in lage resolutie op de site maar als je er een paar in hoge resolutie wil stuur je gewoon een mail! Wel het cijfer van de foto vermelden want anders wordt het complicado!

De foto’s volgen na het filmpje van onze Roemeense vlogger Remus Florin

One comment

Geef een reactie