Neil Diamond imitator op La Terraza

Tijdens de matineeconcerten op La Terraza in Nicky’s Catwalk kan je artiesten leren kennen die misschien niet de grootste naam hebben maar vaak wel over een straffe reputatie en een erg gewaardeerde stielkennis en ervaring beschikken.

Beautiful Noise

Op zondag 29 juli spelen Kris ‘Kirri’ Valvekens en Joshua een goedgekozen selectie van songs uit de jaren zestig en zeventig. Neil Diamond zal daarbij een manifeste plaats op de songlist in nemen. De stem van Kirri Valvekens lijkt namelijk bijzonder sterk op die van de auteur van de filmmuziek van Jonathan Livingstone Seagull. De hit Beautiful Noise uit 1976 die geproduceerd werd door Robbie Robertson van The Band zal zeker aan bod komen.

Hot August Night

We vermoeden overigens dat eigenaar Marc Smets van Nicky’s Catwalk die link met Neil Diamond helemaal ziet zitten. Hij vindt het livealbum Hot August Night (1972) van de Amerikaanse artiest  het beste ooit. Het inspireerde hem zelfs om zijn netwerkevent dat om de twee maanden plaats vindt deze keer Hot August Remember te noemen. Tijdens dat event treedt Kid Safari op. De kans is klein dat die Neil Diamond gaat spelen maar ambiance zal er alleszins zijn. En je kan er extra tickets scoren voor het VIP-arrangement voor de formule 1 in Francorchamps.

Kirri Valvekens wordt begeleid door Joshua en die coördineert ook het ganse programma van de matinees. Je kan dat programma nalezen op onze website.

 

Geef een reactie