Aper’eau – de citadel editie

Coole beats, trendy drankjes en bites, een hippe locatie en lekker weer. Het concept van Aper’eau is simpel maar succesvol. De popup-bar streek eerder al neer op de Kaai. Vorige vrijdagavond was de citadel the place to be. Het grasveld naast het paradeplein stroomde vol met fleurig gepimpte mensen.

Dat succes heeft een schaduwkantje. Je moet vaak lang aanschuiven aan de stand met drankenbonnetjes en aan de toog. Nochtans kan je dat zelf deels opvangen. Aper’eau heeft een cashless betaalkaart. Die kan je op voorhand opladen en daarna kan je de kaart gebruiken om je drankjes af te rekenen aan de toog. Aanschuiven aan de stand met drankbonnen hoeft niet langer en afrekenen gaat sneller. Je hoeft ook niet langer op zoek naar je in je handtas verdwaalde bonnen en ze verliezen is ook uitgesloten.

De organisatoren van Aper’eau hebben Diest duidelijk op hun kaart geplaatst want ze komen deze zomer nog tweemaal terug. Op 24 augustus en op 7 september kan je opnieuw gaan chillen. De locaties worden pas later bekend gemaakt maar in principe slaan ze hun tenten telkens op een andere plaats op.

Hola Hageland maakte ook nu weer een toffe fotopagina met meer dan vijftig foto’s

De foto’s van de Kaai-editie staan ook nog online op Hola Zomert

Geef een reactie