Scoor je eigen TELSTAR WK bal

De Rode Duivels moeten zo dadelijk nog aan de slag om het brons mee naar huis te slepen. Om 16 uur start de wedstrijd Engeland – België en, naast de derde plaats, staat er nog heel wat op het spel.  Lukaku kan bijvoorbeeld nog topschutter van het tornooi worden en als dat gebeurt maakt hij kans om als beste speler van het tornooi te worden uitgekozen. Alhoewel Eden hazard blijkbaar ook hoog genoteerd staat voor die trofee! Maar jij kan ook nog scoren! Hola geeft, samen met ATAF SHOP, tien originele TELSTAR WK ballen weg.

Scoor en grijp jouw TELSTAR bal

Winnen is eenvoudig. Kladder nog snel even wat tricolore verf op je gezicht, trek een driekleur over je schouders en zet een waanzinnige zwart-geel-rode pruik op je hoofd. Kader al dat fraais in je beste selfieframe en stuur die foto als de duivelse bliksem naar Hola Hageland  of deel hem op de Facebookpagina van Hola Hageland.

Heb je een selfie van een vorige wedstrijd of nog beter…ga je morgen naar de huldiging in Brussel en maak je daar een selfie…dat mag natuurlijk ook! Snel insturen die handel!

Je kan alle voorwaarden nalezen op de actiepagina

Telstarbal

Lukaku topschutter

De wedstrijd tegen de Engelsen wordt ook een duel tussen Romelu Lukaku en Harry Kane. Lukaku heeft 4 keer gescoord en Kane 6 keer. Het kan dus nog voor Big Rom. Tweemaal scoren volstaat als Kane droog blijft staan. Harry Kane scoorde namelijk drie keer op strafschop en bij gelijke stand krijgt Lukaku dan de trofee van beste schutter.

Telstar – actie met medewerking van ATAF SHOP – Basilieklaan 25 – 3270 Scherpenheuvel-Zichem

TelstarAdidasAtaf Shop LogoTelstarAdidasAtaf Shop Logo


 

Geef een reactie