Rolande wordt opgeborgen in de keuken om succes Rode Duivels te verzekeren

’t Halleke zit al vanaf de eerste wedstrijd van de Rode Duivels afgeladen vol. Zaakvoerster Anneliese Maes zorgde voor twee grote schermen zodat je de prestaties van het nationale voetbalteam perfect kan volgen. Voor moeder Rolande Colin heeft het succes van de duivels een minder leuke kant. Zij werd tijdens de openingsmatch tegen Panama opgeborgen in de keuken. Alhoewel die wedstrijd geen hoogstaand voetbal opleverde, wonnen de Belgen wel. Uit bijgeloof wordt Rolande nu elke match weer netjes naar de keuken gedraineerd. Hopelijk mogen we dat keukenritueel nog tweemaal mee maken. Tegen Brazilië was de familie Maes overigens helemaal aan het feest. De dochter van Annelies, Tessa Vervloesem, vierde haar sweet sixteen party.

Diest trekt massaal naar de citadel

In Diest werd de livestream van de wedstrijd verkast naar de citadel. Het paradeplein stroomde helemaal vol. Volgende dinsdag wil centrummanager Joachim Vancluysen een aantal kleinere verbeteringen aanbrengen. Het scherm zal allicht wat hoger staan en de ruimte voor het publiek wordt uitgebreid.

Bekijk hier de foto’s van vorige vrijdag in de citadel.

Hieronder zie je de foto’s van ‘t Halleke

Geef een reactie