Huwend koppel deelt kaartjes voor de kermis uit

Kurt Lammens en Els Vints huwden vrijdagnamiddag in Diest en ze gaven die plechtigheid een speciaal accent. Het koppel deelde kaartjes en jetons voor de kermisattracties uit aan kinderen die op de kermis rondliepen. In ruil vroegen ze wel om een postkaartje te versturen aan de twee kinderen die Kurt heeft uit een vorig huwelijk. Die kinderen zijn door het CAW geplaatst en de man wilde met deze actie protesteren tegen die plaatsing. Zelf noemt hij het overigens geen plaatsing maar een ontvoering. “Mijn echtgenote Els heeft ook twee kinderen”, zegt hij. “Die verblijven wel bij ons. Ik zie dan ook de logica niet waarom mijn kinderen niet bij ons mogen verblijven.” Bij Hola Hageland beperken we ons tot een verslag over de opvallende actie van het koppel. Wij willen ons niet uitspreken over of mengen in de concrete omstandigheden en respecteren de privacy van alle betrokken partijen

Geef een reactie