Internationale competitie CIEP in TRGC para Schaffen

Van 15 tot 19 mei is het Trainingscentrum voor Parachutisten in Schaffen de thuisbasis voor de internationale wedstrijd tussen para-scholen: CIEP, Compétition International Ecole des Parachutists. Ploegen uit Engeland, Duitsland, Polen, Tsjechië, Portugal, Spanje, Hongarije en België meten zich in vijf disciplines: schieten, gevechtszwemmen, oriëntatielopen, parachutesprong met precisielanding vanop 300 meter uit een ballon  en vrijevalsprongen met precisielanding vanop een hoogte van 1200 meter. Tijdens de competitie wordt een symposium gehouden in het centrum om de delegaties kennis te laten maken van het Belgische parachutemateriaal. De slotplechtigheid met prijsuitreiking vindt plaats op 19 mei om 10.30 uur op de Grote Markt in Diest.

Geef een reactie