Leeromgeving en kapsalon SaLounge ontvangt deze week eerste klanten

De herfstvakantie zit er op. Op maandag 6 november gaan alle schoolpoorten weer open. Voor de leerlingen van 5 Haarverzorging, 6 Haarzorg en 7 Haarstilist van scholengroep De Prins in Diest worden de eerste schooldagen van november superspannend. Zij openden hun leeromgeving SaLounge net voor het verlof en vanaf deze week zijn de eerste klanten daar dus welkom.

Het project SaLounge werd negen jaar geleden voor de eerste keer gestart. In die leeromgeving kunnen de leerlingen na hun theoretische opleiding verder doorgroeien naar zelfstandige kappers en kapsters. Ze ontvangen in SaLounge effectief klanten die hun haar kunnen laten knippen, kleuren en brushen. Dit gebeurt met professionele producten van Affinage en EVRL. Deze producten bieden zij ook aan in de verkoop.

De Prins Diest campus Weerstandsplein organiseert dit project in het kader van de Pop-up (de vroegere leeronderneming) van Unizo Onderwijs en Ondernemen. Zij worden professioneel ondersteund door mevrouw Kaat Boonen.

SaLounge is gevestigd aan het Weerstandsplein 1 te Diest. Het salon is open op donderdag van 8.30 uur tot 16.00 uur. Je kan een afspraak maken via het nummer 013.35 55 67 of via de webapplicatie iBeauty.

Geef een reactie