Hoogzomer voor Keiberg Feest dat verkast naar ruime festivalweide

De zomer is terug! Net op tijd want op de Keiberg gaan ze het ganse weekend uit hun dak. Kroegbaas Tim Jordens startte vorig jaar Keiberg Feest weer op. Dat was een uiterst geslaagd alternatief voor de klassieke kermis.
Twee dagen feest met een groot terras, toffe muziek en foodtrucks. Keiberg Feest werd meteen een knaller. Dit jaar schakelt de kroegbaas een versnelling hoger en hij pakt het nog professioneler aan.

Tim Jordens nam pas vorig jaar dorpskroeg Welkom in de deelgemeente over. Hij pakte dat bijzonder knap aan. Nieuw interieur, veel speciaalbieren en inspelen op populaire trends zoals darts en een wielerploeg met aangepaste tenuekes. Tim gaf ook de vroegere Kaabergse kermis opnieuw zuurstof. Keiberg Feest, dat was een gans weekend optredens, foodtrucks en een ruim terras dat toen nog uitgebouwd werd op de straat voor het café.

Dit jaar verhuist Keiberg Feest naar een open terrein tegenover het café. Weg van de straat dus. Minder overlast en meer ruimte en dat laatste zal nodig zijn. Op vrijdagavond staat een afterwork party op de affiche en daar zijn al zeshonderd kaarten voor verkocht. Volle bak dus.

Op zaterdag 19 augustus investeert organisator Tim Jordens vooral in Nederlandstalige popmuziek. Gunther F opent om 17 uur. Daarna staat Magneet op het podium en Nic Alsi, Lady V & the young once sluiten af.

Op zondag 20 augustus opent All Kinds. Daarna komen The Joshua & Kirri Experience hun succesnummertje van vorig jaar nog eens over doen. Fenix sluit af en dat is best wel een stevige topper op de affiche. Zanger Bert Lievens maakte in 2017 nog indruk in The Voice van Vlaanderen waar hij de finale haalde.

De optredens op zaterdag en zondag zijn gratis en er ligt een grote dansvloer klaar om helemaal uit de bol te gaan. Wij gaan daar zeker zijn. Jullie ook?

One comment

Geef een reactie