Trainingscentrum voor para’s schenkt 11.000 euro aan De Bremberg

De para’s van het trainingscentrum in Schaffen engageren zich al jaren voor de school voor buitengewoon onderwijs De Bremberg. Dat engagement is erg divers. Ze zorgen onder meer voor logistieke ondersteuning, stellen hun infrastructuur ter beschikking en ieder jaar is er ook een knap sinterklaasfeest waar alle kinderen van De Bremberg en hun ouders welkom zijn. De sint heeft voor ieder kind een pakket snoep bij maar ook voor de school is er altijd een mooie cheque.

Die cheque was dit jaar wel bijzonder vet! Dat heeft alles te maken met erg succesvolle open dag die in de maand augustus in het trainingscentrum plaats vond. Het programma van die open dag was bijzonder attractief omdat het centrum dit jaar 75 jaar bestaat in Schaffen .

Je kan via deze link alle foto’s van de open dag nog eens herbekijken.

Op het moment dat die open dag georganiseerd werd, was majoor Erwin Van der Heyde nog bevelhebber in Schaffen. Ondertussen heeft luitenant-kolonel Geoffroy L’Eveque het bevel overgenomen. Het siert de nieuwe bevelhebber dat hij zijn voorganger de eer gunt om de cheque van zomaar eventjes 11.000 euro te overhandigen aan de school voor buitengewoon onderwijs. Directrice van het BUSO Jeanne Busselen en directrice van het BUSAO Rebecca Motmans namen dit knappe bedrag in ontvangst.

Het sinterklaasfeest vindt plaats in een van de hangars van het trainingscentrum. De namiddag start met komische animatie en er is koffie en taart. Maar uiteraard kijkt iedereen uit naar het bezoek van sinterklaas en zijn bende pieten. De para’s zorgen samen met het oudercomité van de Bremberg voor een vlekkeloze organisatie.

Geef een reactie