Linderakkerskermis was opnieuw een keitof feestje

Een ganse straat met toffe zelfbedachte kinderanimatie, een weide waar de jeugd kan meedoen aan kinderspelen, de verkiezing van het Lindegrietje en de Linderakker en een reeks eet- en drankenstandjes. Dat is het concept dat al jarenlang sterk scoort in de pijpekop van de Lindeboomwijk in Kaggevinne. De Linderakkers kregen er aangenaam zomerweer bovenop om de zaak helemaal af te ronden. Dat er een ganse namiddag veel plezant volk rondstruinde in de wijk is evident!

Limke Hermans mag zich, na een zeer spannende strijd, een jaar lang het Lindegrietje noemen. Zij won de verkiezing van vier andere leeftijdsgenoten. Samuel Vaes-Coppens is de nieuwe Linderakker. Bij de jongens waren maar drie deelnemers die daardoor meteen mochten deelnemen aan de finaleronde.

‘s Avonds vierden de inwoners van de wijk verder tijdens een volksbal in open lucht. Het zit er dus alweer op maar het was eens te meer opnieuw top. De Linderakkerskermis was ook dit jaar weer een van de tofste wijkkermissen in de regio. We maakten een reeks sfeerbeelden. Later deze week volgt nog een filmpje.

Geef een reactie