Feest op de Keiberg!

Tim Jordens nam begin 2022 café De Welkom over. Op dat moment was dat niet evident. De nieuwe kroegbaas pakte de zaak echter zeer professioneel aan. Nieuw interieur, veel speciaalbieren en inspelen op populaire trends zoals darts. Café De Welkom werd op korte tijd een van de populairste dorpskroegen van de regio.

Tim geeft ook de vroegere Keibergse kermis opnieuw zuurstof. Kermis noemt hij het niet meer omdat er al jaren geen draaimolen meer staat. Keiberg Feest is de nieuwe naam en dat is ook meer gepast. Feesten is namelijk exact wat er dit weekend gebeurt. Dat feestje gebeurt op straat, onder een shelter. Dorst zal je niet lijden en voor het opkomende hongertje zijn er foodtrucks. De sfeer is helemaal top. Wij hoorden zaterdag zelfs een fervente discussie tussen een supporter van Club Brugge en eentje van RSC Anderlecht. Ze waren het roerend eens over Lior Refaelov. Briljante voetballer, vonden ze. Het typeert wat er gebeurt op de Keiberg. Meningen verschillen maar tussen pot en pint wordt er vooral plezier gemaakt.

Zaterdagavond zorgden Kirri Valvekens en Joshua Vercammen voor de muzikale omlijsting. Herkenbare covers uit de jaren zestig, zeventig en tachtig doen het altijd goed. Zondagmiddag krijgt Keiberg Feest een familiaal tintje. Er is kinderanimatie en paëlla. In de latere namiddag staan Next en Bynk op het podium. Bij Bynk is Yoeri Mellaerts de frontman en die kennen veel mensen nog van The Voice van Vlaanderen. Met zijn versie van ‘With arms wide open’ van de Creed deed hij de vier stoelen van de juryleden draaien. De Keiberg feest ook op zondag gewoon verder.

Geef een reactie