Summer Jam in 103 foto’s

Pleintjesbasket, skaten, breakdance en graffiti! Het wordt vlotjes samengevat onder het begrip straatcultuur. In Diest organiseert De Strooperij er ieder jaar een bijzonder knap feestje rond. Vorige zaterdag was het weer van dattum. De vorige edities van Summer Jam vonden plaats op de citadel maar voor de editie 2022 kozen de organisatoren voor de Warande. Ze hadden daar ook een zeer goede reden voor. Op de citadel moeten ze alles van scratch opbouwen. Aan het Warandestadion is de ganse infrastructuur gewoon beschikbaar. Er ligt een nieuw en goed uitgedacht skateterrein, het basketveld is al wat ouder maar het is alleszins beter dan wat op de citadel kan afgelijnd worden, het auditorium paste uitstekend om te breakdancen en de muren van het voetbalstadion lenen zich perfect voor graffitikunstwerkjes.

De organisatoren hadden de DJ-booth en de toog centraal tussen de sportveldjes geplaatst. Dat zorgde de ganse dag voor de juiste sfeer.

Wij maakten exact 103 foto’s van Summer Jam. Je kan er hier een twintigtal bekijken. Je kan verder doorklikken naar de complete fotopagina. Dat kan je gewoon gratis doen maar het is lief als je intekent voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief!

Beloofd! Je ontvangt ontvangt geen spam en we geven je adres ook niet door aan andere partners!

Geef een reactie