Leerlingen van De Prins gaan uit de bol tijdens optreden van Jebroer

Vorige vrijdag vond het festival Stressfactor plaats op de site van campus Antwerpsestraat van De Prins. Stressfactor Live is een organisatie die al sinds 2003 festivals organiseert in en met leerlingen en de onderwijsteams van middelbare scholen. Het speciale aan het concept is dat de leerlingen actief betrokken worden bij de opbouw van het concept.

In de eerste fase mochten de leerlingen van De Prins, via een digitale bevraging, de artiesten selecteren. Na die selectie kwam het echte werk eraan. Het ontwerpen van de affiche, de catering, het inrichten van de backstage, de opbouw van het festivalterrein en de aanduiding van security. Ook de financiële kant is uiteraard belangrijk. Er moet sponsoring geregeld worden en de boekhouding moet op orde zijn. En dan is er nog de communicatie en de publiciteit. Maar het kwam ook dit jaar weer allemaal goed. Met een affiche die er stond met optredens van K1D, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob en Jebroer.

Wij selecteerden 55 foto’s die we maakten tijdens het optreden van Jebroer. Je kan ze hier bekijken in verlaagde resolutie.

Geef een reactie