Politie zit opgezadeld met een vreemd fenomeen – letterlijk zelfs

Is er een zadelfetisjist aan het werk in de buurt van het station van Diest? Dat vragen ze zich momenteel met veel belangstelling af in de politiezone Demerdal.

Een treinreiziger deed gisteren een vreemde vaststelling. De man in kwestie had ‘s morgens zijn fiets gestald aan het station om daarna de trein te nemen. Toen hij ‘s avonds terug kwam stond zijn fiets nog keurig op dezelfde plaats maar het zadel was vervangen. Hij deed aangifte van die bizarre situatie.

Bij de politie ging echter snel een (fiets)belletje rinkelen. Zij kregen recent nog een paar meldingen over verdwenen fietszadels maar ook in die zaken zijn de omstandigheden niet duidelijk. Ze zitten dus letterlijk opgezadeld met vreemd fenomeen in de politiezone.

Geef een reactie