Lolands start ticketverkoop en kondigt Level Six aan met nieuwe frontvrouw

De organisatie van Lolands pakte onlangs uit met de opbrengst van de editie 2021 van het festival. De teller tikte af op 91.277 euro. Dat is meteen het hoogste bedrag dat als resultaat werd overgehouden in de negen jaar dat Lolands georganiseerd wordt.

Ondertussen wordt nu al stevig werk gemaakt van het tienjarig bestaan. De monsterscore van vorig jaar overtreffen zal erg moeilijk zijn maar dat die jubileumeditie speciaal wordt staat vast. Het valt op dat het team van Lolands dit jaar zeer vroeg begint te communiceren. Allicht is er dus ook veel te communiceren. Deze week werd een eerste naam gedropt. Level Six mag het erg gesmaakte optreden dat de groep in 2019 neerzette nog eens over doen. Maar ze doen dat wel met een nieuwe frontvrouw.

Level Six is een technisch hoogstaande coverband die erin slaagt om een reeks populaire hits in een nauwelijks onderbroken stroom door het partypubliek uit te sturen. Dat levert gegarandeerd een dansende massa mensen op.

Frontman Jo Hens is in een van zijn andere levens een bekende televisiepersoonlijkheid. Hij speelt Niko in de VTM-soap Familie. Je komt Hens ook wel eens tegen op de planken van één van de betere musicals. Hij was er onder meer bij in Grease en in 40-45.

Bij de vorige passage op Lolands was de Limburgse Katerine Avgoustakis nog de frontvrouw van Level Six. Zij kondigde echter twee weken geleden aan dat ze stopte met de band. Ondertussen is Avgoustakis vervangen door zangeres Lisa Michels, ooit nog een van de finalisten van K3 zoekt K3.

Lolands kondigt Level Six aan als de eerste naam op de affiche maar als wij het goed hebben is het eigenlijk de tweede naam. De organisatoren hebben de gewoonte om enigszins verdoken een artiestennaam te droppen bij de bekendmaking van het resultaat van de vorige editie. Dat gebeurt door een flard muziek te draaien van die artiest. Metejoor klonk dit jaar uit de boxen in Den Egger. Dat zou alleszins een stevige publiekstrekker zijn op de affiche van Lolands.

De opbouw van die affiche belooft nu al een absolute topeditie. Je kan dus maar beter het weekend van 16 en 17 september vet aanstippen in je agenda. Of bestel misschien meteen je tickets. De ticketverkoop is namelijk al open en als wij goed geïnformeerd zijn zou de wei wel eens kunnen uitverkocht zijn voordat de volledige line-up bekend is.

Je kan je ticket hier bestellen: www.lolands.be/tickets

Bekijk hieronder een selectie foto’s van Level Six in 2019, toen nog met Katerine Avgoustakis

Geef een reactie