Beauty Parfumerie Gisele stopt er na 51 jaar definitief mee

Gisele Gerard en Francis Beeris van Beauty Parfumerie Gisele kondigen al een tijdje aan dat ze zullen stoppen met hun zaak. Dat stoppen gebeurde tot nu toe met enige aarzeling. Eerder op de handrem en niet voluit met de voet op de rem. Vandaag maakt zaakvoerder Francis Beeris echter duidelijk dat de sluiting van zowel de winkel als het schoonheidssalon er effectief en snel komt. Het salon gaat midden oktober dicht, de winkel blijft nog open tot einde oktober.

Het pand in de Koning Albertstraat, waar beide zaken in ondergebracht zijn, staat te koop.

Met de sluiting van Beauty Parfumerie Gisele komt een einde aan een monument van ondernemerschap. De zaak bestaat 51 jaar. Francis en Gisele hebben in die lange periode een sympathiek, open en vriendelijk imago opgebouwd maar ze bleven dat koppelen aan een hoge mate van professionalisme. De technieken en behandelingen in een schoonheidssalon willen al eens evolueren en die evolutie ging het laatste decennium snel. Gisele Gerard heeft er altijd voor gezorgd dat ze mee was met die nieuwe trends. Francis Beeris was het gezicht in de winkel. Hij kende de details van ieder geurtje en van elke crême die in de zaak op de rekken stond. Beauty Parfumerie Gisèle kreeg in 2018 een Lifetime Achievement Award van handelaarsvereniging Diest Handelt. Allicht heeft niemand die onderscheiding ooit meer verdiend dan deze twee rasondernemers.

One comment

Geef een reactie