Stevig bedankfeestje voor chef-koks van Nicky’s Catwalk

Zaakvoerder van Nicky’s Catwalk Marc Smets verraste gisteren zijn chef-koks met een stevig feestje. Mike Melis en Rina Tureluren werken allebei ongeveer 20 jaar in de Nicky’s. Zoiets laat Marc Smets niet zomaar voorbijgaan. Een paar weken geleden stuurde hij via Whatsapp een uitnodiging voor een privéfeestje naar een aantal trouwe klanten, leveranciers, vrienden en familie van Mike en Rina.

Mike Melis stapte 20 jaar geleden de Nicky’s binnen als hulpje in de keuken. Hij werkte zich snel op tot de uiterst gewaardeerde chef die hij vandaag is. Hij leidde zelf ook Rina Tureluren op tot iemand die de verantwoordelijkheid in de keuken helemaal kan overnemen.

Dinsdagavond om 19 uur stond een grote groep de twee jubilarissen op te wachten aan De Nieuwe Haan, waar het feestje plaats vond. Mike en Rina wisten helemaal niks van het initiatief. Marc Smets had met een smoesje zijn eigen zaak ‘s middags al gesloten. De gasleidingen moesten zogezegd gecontroleerd worden. De chef-koks hadden echter geen vrije avond. Marc Smets liet hen in kokskledij ophalen door een fotograaf, Die vertelde het duo dat hij een fotoreportage met hen wou maken. Niet dus! De fotoreportage kwam er wel degelijk, zoals je onderaan kan zien, maar het werd tegelijkertijd een geweldige party.

Marc Smets bedankte Mike en Rina op een emotionele manier. “Zonder jullie zou de Nicky’s er niet meer geweest zijn”, zei hij. Er waren ook bloemen voor de echtgenote van Mike Melis die volgens Marc Smets twintig jaar alleen naar FC De Kampioenen heeft moeten kijken.

Je kan hieronder een reeks foto’s van de onvangst en van het feestje bekijken in lage resolutie.

Geef een reactie