Dronken man zeult wel heel vreemde zaken mee

De politie van zone Demerdal heeft zondagochtend in Scherpenheuvel een dronken man uit Begijnendijk opgepakt, die wel een zeer vreemde verzameling spullen met zich meezeulde. Hij had onder meer een AED-toestel, een thermometer, een pictogram, een tuingieter, CD’s en enkele kaders met tekeningen bij zich.

Het bleek al snel dat het AED-toestel gestolen was aan het Sociaal Huis in Zichem. Diezelfde ochtend kwam er een melding binnen van beschadigingen en diefstal uit een tuin in Zichem. Er werd onder meer een tuingieter ontvreemd. De andere voorwerpen konden voorlopig niet aan een benadeelde worden gelinkt maar de politie onderzoekt de zaak verder. De man kreeg alvast een reeks pv’s, onder meer voor dronkenschap, diefstal, belaging en beschadigingen.

Geef een reactie