Dieven zetten wagen op hout en krikken om de nieuwe banden en velgen te stelen

Het is helemaal niet om mee te lachen maar een vleugje humor kan wel helpen om een triestige ervaring te verwerken. Uitbater van ‘t Pannendak in Messelbroek Clement Mattheus postte een foto van zijn auto op Facebook maar er waren een paar essentiële onderdelen op een creatieve manier vervangen door hout en krikken.

Het slachtoffer van de diefstal stelde tijdens de ochtend van dinsdag 4 mei vast dat zijn vier splinternieuwe banden en velgen gestolen waren. Zijn voertuig stond voor zijn deur op de parking van ‘t Pannedak in de Pannestraat in Messelbroek. Een getuige heeft op maandagavond rond 23 uur een kleine donkerrode wagen op die plaats gezien.

Clement Mattheus heeft klacht neergelegd bij de politie. Die voeren een buurtonderzoek uit. Ze gaan ook na of er camerabeelden beschikbaar zijn en die meer details kunnen aanreiken over de feiten.

Geef een reactie