Kringwinkel Hageland in Diest dicht omwille van coronabesmetting

De Kringwinkel Hageland sluit op maandag 26 april haar winkel maar ook het geefpunt en De Kilomeet in Diest. De sluiting is preventief omdat een van de medewerkers positief testte voor COVID19. De winkels worden ontsmet en de leden van het team van de besmette werknemer zijn in quarantaine geplaatst. Niet alleen intern maar ook extern is de contactracing gestart. De Kringwinkels en geefpunten in Aarschot en Tienen blijven wel gewoon open.

Volgens Paul Stessens voert de Kringwinkel sinds maart 2020 een strikt corona-beleid. Er werken 250 mensen bij de keten. Medewerkers dragen mondmaskers, wassen of ontsmetten regelmatig de handen en houden waar kan 1,5m afstand. Als iemand zich niet goed voelt, komt men niet werken en gaat deze medewerker naar de dokter. Iemand die op het werk onwel wordt, wordt ook onmiddellijk naar huis gestuurd en wordt gevraagd om onmiddellijk een dokter te raadplegen.

De winkel in Diest gaat pas weer open als dat onder veilige omstandigheden voor de medewerkers en voor onze klanten mogelijk is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.