KWB Schoonderbuken verplaatst springkastelenfestival naar 2022

Covid-19 werpt zijn verlammende schaduw ver vooruit. Steeds meer activiteiten die in het voorjaar of in de zomer gepland staan, worden nog een jaar uitgesteld.

Vanmorgen maakte KWB Schoonderbuken bekend dat het springkastelenfestival niet zal doorgaan. Dat event stond op 10, 11 en 12 juli 2020 op de kalender. Het springkastelenfestival werd in 2019 voor de eerste keer georganiseerd en het werd toen meteen een stevig succes. (foto’s onderaan) De organisatoren moesten op een bepaald moment zelfs de instroom van mensen weigeren om de veiligheid te kunnen garanderen.

Het team van KWB Schoonderbuken verlegt de focus meteen naar volgend jaar. Het springkastelenfestival staat dan ingepland op 8, 9 en 10 juli 2022.

Geef een reactie