Diest | Politie legt covidfeestje stil in Antwerpsestraat

Op zaterdagochtend 21 maart 2021 rond 03.20 uur liep er bij de lokale politie Demerdal een klacht binnen voor nachtlawaai. In een appartement in de Antwerpsestraat was Diest blijkbaar een stevig feestje aan de gang. Toen een patrouille van de politie aanklopte was er nogal wat tumult maar de deur bleef netjes dicht. Een andere bewoonster meldde dat er mensen via het balkon op de loop gingen. De politie zag nog hoe drie mannen via een plat dak weg vluchtten.
Uiteindelijk werd de deur toch open gemaakt. De agenten stelden vast dat er drie dames aanwezig waren. Ze bleken in niet al te nuchtere toestand en ze ontkenden dat er nog andere mensen aanwezig geweest waren.

Het was echtere duidelijk dat er wel degelijk een feestje bezig was. De riante voorraad van flessen alcohol en glazen liet daarover geen twijfel bestaan. Uiteindelijk kon de politie achter het appartement nog een man uit Beringen onderscheppen die voldeed aan de beschrijving van één van de vluchter. Alle feestneuzen kregen een COVID-PV aan de broek.

Geef een reactie