Kinderopvang Het Honingbeertje opent vestiging in gebouwen van abdij Averbode

Het honingbeertje is een kinderdagverblijf met (voorlopig nog) vestigingen in Veerle-Laakdal, Schaffen en Webbekom. De vestiging in Veerle-Laakdal moet verhuizen en de zaakvoerders hebben een originele alternatieve locatie gevonden. De abdij van Averbode heeft, na de reorganisatie van de activiteiten, wel wat ruimte over en die lokalen staan al een tijdje te huur als bedrijfsvastgoed. Het honingbeertje zag daar een ideaal alternatief in voor de vestiging in Veerle-Laakdal.

Op de website van Radio 2 zegt verantwoordelijke Annelore Eyckmans dat de Norbertijnen meteen open stonden voor het initiatief. Ook bij Uitgeverij Averbode zien ze mogelijkheden. Zij kunnen bijvoorbeeld hun boeken tonen in de opvang.

Het honingbeertje opent op 22 maart 2021 de vestiging in de abdij van Averbode. De kinderdagopvang heeft onder meer een eigen binnentuintje op het domein van de abdij.

Geef een reactie